Alba Iulia tinde să devină un punct de atins pe harta celor care oferă spectacole în aer liber, lucru care nu poate fi decât îmbucurător pentru albaiulieni şi pentru turişti. De această dată, vom avea parte de un spectacol de muzică, dans şi culoare, oferit de o trupă care împlineşte 50 de ani de activitate.

 

Vineri, 24 iulie 2015, de la ora 21, albaiulienii sunt așteptați la spectacolul de artă stradală susținut de Grupul AGLAJA din Belgia. Organizatorii au precizat că spectacolul face parte din turneul european de evenimente prilejuite de sărbătorirea a 50 de ani de existență ai grupului și va avea loc în Piața Cetății.

“Grupul AGLAJA reprezintă una dintre cele mai vechi companii de treatru și dans din Belgia, dedicată tinerilor și exprimării artistice a acestora. Fragmentele de muzică clasică și momentele de coregrafie cu steaguri fac spectacolele AGLAJA să fie unice în lume.

50 de tineri belgieni recompun și transpun muzica în reprezentații coregrafice care au fascinat deja, în cadrul turneului de anul acesta, peste 25 de orașe și capitale europene, precum Berlin, Viena, Budapesta sau Atena. Belgienii au ales Alba Iulia, înainte de a fi prezenți la Budapesta, ca singura destinație în care vor performa în România”, au transmis astăzi reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.