Spitalul Județean de Urgență Alba va avea, începând din data de 24 iulie, un nou manager general, în persoana Dianei Mârza. Aceasta a ocupat până acum funcția de director financiar contabil în cadrul unității medicale. 

Principalele obiective prezentate în planul de management, cu care Diana Mârza s-a prezentat la concursul pentru ocuparea postului de manager general, vizează finalizarea proiectelor deja începute, dar și demararea unora noi.

Diana Mârza are 42 de ani și o vastă experiență în domeniul economic. Din anul 2011 s-a aflat în echipa de conducere a Spitalului Județean Alba. Anterior, a condus serviciul Evidenţă Asiguraţi, Concedii Medicale şi Indemnizaţii din cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Alba, dar a activat și în cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba. A absolvit facultatea la Universitatea ”Aurel Vlaicu” Arad, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune și are diplomă de master în domeniul Marketing, Audit și Expertiză Contabilă. De asemenea, s-a perfecționat în domeniul Management Spitalicesc în anul 2015 și deține o atestare profesională în Protecția Informațiilor Clasificate.