Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, care în data de 13 ianuarie 2017, a fost exclus din Partidul Social Democrat va contesta astăzi, 2 februarie decizia. Primarul, care a reuşit să atragă investiţii de 16 milioane de euro din fonduri europene, a declarat că a rămas fidel valorilor PSD şi va depune contestaţia deoarece gestul colegilor săi nu a fost argumentat.

Publicitate

Vezi declaraţia primarului Gheorghe Damian:

 

Vă reamintim, excluderea primarului comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost anunţată pe pagina de Facebook a PSD Alba.

„Astăzi, 13.01.2017 a avut loc sedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Alba, iar în urma unei analize aprofundate a modului cum s-a desfăşurat campania electorală pentru Alegerile Parlamentare 2016 cât şi a rezultatelor obţinute de Organizaţia Judeţeană s-au luat următoarele decizii: excluderea din partid a domnului Gheorghe Damian vicepreşedinte PSD Alba şi a domnului Ioan Florea, consilier judeţean PSD. Primarul Gheorghe Damian a declarat că nu a participat la şedinţă şi că a fost sunat de către colegi de partid care i-au transmis că a fost exclus din partid”.

La momentul aflării deciziei Gheorghe Damian a declarat că nu aparticipat la ședința la care s-a hotărât excluderea sa și că nu cunoaște motivele pentru care s-a luat decizia.