Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, astăzi, de la ora 11.00, la Căminul pentru Persoane Vârstnice din subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia va fi organizat un program artistic, pentru cei care frecventează centrul. Aceștia se vor bucura, cu această ocazie, și de cadouri și alte surprize.

Publicitate

Spectacolul artistic va fi deschis de grupul „Optimiştii” al Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia care va prezenta un program de poezii şi romanţe și va continua cu elevii Liceului de Arte „Regina Maria” Alba Iulia coordonaţi de prof. drd. Teodora Zărnescu, care vor prezenta o suită de cântece populare şi romanţe. De asemenea, bunicii vor primi daruri și se vor bucura de mai multe surprize oferite de Primăria Alba Iulia

„Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare şi petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia”, precizează Corina Bedelean, directorul instituției.

După acțiunile de la Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia, la restaurantul Mercur din Alba Iulia (Zona Industrială), vârstnicii vor degusta plăcinte, vin și se vor bucura de prezența ansamblului „60 Plus”.

Cu ocazia acestei sărbători primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a transmis vârstnicilor urări și i-a asigurat de sprijinul municipalității.

„Dincolo de o zi în an a lor în mod oficial, mai sunt 364 de zile în care avem o îndatorire sacră: să le arătăm respectul și toată dragostea noastră celor care ne-au învățat să mergem, să vorbim, să gândim, să fim oameni. Cineva spunea că nu există bătrâni, doar oameni mai înțelepți decât ceilalți. Subscriu și vreau să le mulțumesc fiecăruia în parte pentru tot ceea ce fac, ne arată și ne învață în fiecare zi. Ridurile nu sunt altceva decât urme ale unor vechi zâmbete iar înțelepciunea lor e acel motor magic care ne face mai echilibrați, mai realiști și mai recunoscători. Le doresc tuturor vârstnicilor albaiulieni o tinerețe înfloritoare în continuare și îi asigur că mereu vor gasi în noi acel sprijin de care fiecare va avea nevoie, la un moment dat și pe care, fiecare, cândva, ni l-a acordat. La multi ani și multe bucurii!”, spune Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.