Traficul pe DN1 între Aiud și Teiuș este oprit la această oră, în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate un autoturism înmatriculat în Alba și o autoutilitară din județul Cluj.

La fața locului a intervenit Detașamentul Aiud al ISU Alba, pentru acordarea primului ajutor în cazul a 3 persoane rănite. Una din victime a decedat la scurt timp după producerea accidentului

UPDATE: La data de 7 mai, în jurul orei 10.00, pe DN 1, la kilometrul 400, în afara oraşului Teiuş, un tânăr de 22 de ani, din comuna Căpuş, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Aiud – Teiuş, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul ce circula în faţa sa, iar pentru a evita impactul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat de 41 de ani, din Stremţ, judeţul Alba.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a decedat, iar un bărbat de 38 de ani, din Aiud, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale grave.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE 2: Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers.