Un elev de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a fost eliminat de la ultima probă a examenului de Bacalaureat după ce a încercat să copieze de pe fițuici. Acesta a ratat tot examenul și va pierde și rezultatele obținute la probele anterioare, care din cauza tentativei de fraudă vor fi anulate.

Publicitate

În județul Alba, în această sesiune a examenului de Bacalaureat, alți cinci elevi au fost eliminați din examen deoarece au fost susrprinși cu telefonul mobil în sala de examen. Toți cei care au încercat să treacă BAC-ul cu „ajutor” se pot înscrie din nou la Bacalaureat abia după alte două sesiuni, cel mai devreme în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2016.

Citeşte şi: Le-a sunat telefonul în timpul examenului de matematică. Încă doi elevi eliminaţi de la Bac pentru tentativă de fraudă

Absolvenții de clasa a XII-a care au susținut examenul de Bacalaureat vor primi primele rezultate în data de 7 iulie iar, după rezolvarea contestațiilor, rezultatele finale vor fi afişate în 10 iulie.