Aceasta este revista ta! Este locul în care vrem să te regăsești, locul în care să dorești să te întorci zi de zi. Vom încerca să alegem informațiile care contează, să punem acea întrebare care face diferența, să scriem despre oameni care fac lucruri interesante, să vorbim despre tine, despre viața ta, cu diferitele “ingrediente” care o compun.

Ai întrebări? Scrie-ne. Vom încerca să aflăm răspunsuri. Ai o știre? Poate li se pare interesantă și altora. Ai văzut ceva deosebit? Fotografiază. Trimite-ne în fiecare zi câte o poză. Ai făcut o mâncare sau un desert care ți-a ieșit de minune? Am fi mândri să te promovăm și să culegi laudele celor care ți-au urmat rețeta.

Te invităm să scrii, să comunici, să ne ajuți în încercarea de a selecta din enorm de multele informații care ne bombardează continuu pe acelea care mai contează la sfârșitul zilei.

Te invităm să nu treci cu indiferență nici pe lângă urât și rău, nici pe lângă frumos și bun, te invităm să apreciezi și să critici, te invităm să te implici. Te invităm să trăiești cu atitudine!

 

Revista de Alba