Agenţia  Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba  organizează  în data de 25 septembrie 2015, de la ora 9.30, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. La acțiune pot să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile în judeţul Alba. Accesul este însă liber pentru toate persoanele  care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Agenția Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba  reamnitește și angajatorilor, care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ, că se pot adresa agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă din ţară deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Beneficii sunt stipulate și pentru absolvenții, cei care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9.30.