Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează, în perioada 5-6 mai 2017, a XVII-a ediţie a sesiunii anuale de comunicări ştiinţifice a studenţilor In Extenso (Științe economice). Manifestarea are în vedere dezvoltarea implicării studenţilor de la nivel licenţă, master şi doctorat, urmărind şi atragerea elevilor spre colaborarea cu mediul universitar.

Publicitate

Sesiunea studenţească are şi o componentă internaţională, prin atragerea studenţilor Erasmus+ printre participanţi, precum şi atragerea unor cadre didactice de la universități partenere din Polonia (universitățile din Piła, Czestochowa, Poznan și Szczecin) în comitetul ştiinţific al manifestării.

Sesiunea de comunicări științifice se desfășoară sub forma unui concurs de lucrări științifice, organizat pe mai multe secțiuni: Administrarea Afacerilor-Marketing (licenţă), Business English, Finanțe-Contabilitate, „Elevii în parteneriat cu Universitatea”, Ştiinţe economice (masteranzi), Ştiinţe economice (doctoranzi).

În cadrul acestor secțiuni se vor susține 58 de lucrări de către un număr de circa 80 de participanți, studenți români și internaționali care provin de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Universitatea de Vest din Timișoara, studenți Erasmus+ de la universități din Franța, Rusia și Serbia, precum și elevi de la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și de la Liceul Tehnologic din Ocna Mureș. Cele mai bune lucrări vor fi premiate la finalul manifestării. De asemenea, lucrările reprezentative ale manifestării vor fi publicate în revista In Extenso, în format electronic.

Manifestarea se va încheia cu vizitarea principalelor obiective turistice din municipiul Alba Iulia.