Un concurs inedit a fost lansat săptămâna trecută de Fondul Plastic, pentru oricine apreciază produsele handmade şi crede că are suficientă imaginaţie pentru a crea o bijuterie frumoasă.

Publicitate

Ineditul concursului constă în faptul că participanţii sunt îndemnaţi să deseneze bijuterii, iar organizatorul concursului se “înhamă” să le “aducă la viaţă” pe cele mai deosebite. Cei care au mai puţin talent la desen nu trebuie să se simtă excluşi, deoarece nu contează calitatea desenului, ci a ideii. Este însă necesar ca detaliile care descriu bijuteria să fie cât mai exacte şi, bineînţeles, aceasta să poată fi realizată prin tehnicile handmade.

Concursul se numeşte “Cu creionul pe hârtie…” şi se desfăşoară în perioada 1 august – 1 septembrie. Pentru a vă înscrie, trebuie să lăsaţi un mesaj pe pagina de facebook Fondul Plastic, în care să vă precizaţi numele şi adresa şi să ataşaţi cel mult trei imagini cu bijuterii imaginate de voi. Schiţele vor fi făcute pe coli A4. Bijuteria va fi desenată în jumătatea superioară a colii, iar în jumătatea inferioară va fi descrierea acesteia: material folosit, culoare, formă, practic orice detalii care pot face ca bijuteria să fie realizată aşa cum a fost imaginată.

Premiile constau în realizarea bijuteriei imaginate, precum şi în bijuterii create de Fondul Plastic.

Iată regulamentul concursului:

regulament concurs fondul plastic