Vara este sezonul în care părul poate fi cel mai uşor pus în valoare. Nu mai este cazul să ne ascundem sub căciuli şi putem să ne aranjăm în aşa fel încât să prindem cât mai frumos lumina soarelui. Pentru vara 2015, stiliştii pun accentul pe părul lung şi aspectul retro, îmbunătăţit însă cu efecte de culoare.

1Părul lung se poartă, anul acesta, aranjat cu bucle mari, prins lejer astfel încât să încadreze faţa. Din tendinţe nu a iesit nici celebra „coadă de cal”, care trebuie prinsă la baza părului. De asemenea, pentru zilele în care este nevoie să fim practice părul se poate prinde în coc. Și acesta este plasat la baza gâtului și poate fi accesorizat cu o floare sau cu o șuviță împletită.

 

 

5

Pentru a moderniza acest aspect retro, stiliștii au mizat în acest an pe culori tari, vibrante, de la nuanțe puternice de roșu până la portocaliu sau violet, cu reflexii până la albastru. Șuvițele nu sunt nici în acest an pe primul plan, efectele de culoare fiind mai apreciate. Pete de culoare se pot aplica de la jumătatea părului până la vârfuri. Se poate alege o singură culoare de contrast sau mai multe culori.
 
 auburn-hair-color-colored-girly-Favim.com-2585044

 

 

32