Anul 2014 a adus nişte schimbări semnificative în ce priveşte coafurile. Şuviţele, care au fost foarte mulţi ani la modă, s-au transformat acum în pete de culoare. Se poartă efectele de lumină, culorile mai închise se aplică la rădăcini, iar spre vârfuri acestea se deschid cu câteva tonuri sau devin mai intense. Femeile mai îndrăzneţe pot opta şi pentru două sau chiar trei culori, un joc între nuanțele intense şi cele neutre.
ladym.ro
colori-capelli-2014

 

 

Şi tunsorile au fost reinterpretate. Stiliştii recomandă atenţie atunci când alegeţi tunsoarea, aceasta trebuie să ţină cont de forma feţei, dar în acelaşi timp să fie mai fluidă, chiar uşor dezordonată. Mai ales dacă aveţi părul lung, se poate opta pentru o imagine romantică, cu accente vintage.

 

„Bobul clasic sau cel inegal, coafurile foarte elaborate nu se mai înscriu anul acesta în trendul principal, dar pot fi o opţiune. Se poartă bretonul, dacă fața nu este rotundă, dar în rest coafura nu trebuie să mai fie perfect aranjată. Se optează pentru un aer mai lejer. Culorile trebuie să incite privirea, se poartă albastru, violet, roz, roșcat cupru și roșu intens”, a spus stilistul Alexandra Burcă.

253397916504302615_o0NgGeIq_c

colore-capelli-inverno-2014-rosso

 
ladym.ro