Spitalul Județean de Urgență Alba a aplicat, pentru a doua oară, la Programul de granturi „Raiffeisen Comunitati” cu Proiectul „Primii pași în familie” prin care se dorește crearea unui spațiu distinct dedicat părinților și bebelușilor. Proiectul, care se adresează întregii familii, are nevoie de cât mai multe voturi pentru a primi o finanțare de 10.000 de euro.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia derulează, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Alba, o campanie de susținere a alimentației naturale la sân pentru nou născuți. Campania presupune consiliere pentru mame, care pot afla în acest fel care sunt beneficiile alăptării pentru copil și pentru ele.

În acest context, în care tânăra familie este încurajată și consiliată, spitalul a reluat și proiectul prin care dorește realizarea unui spațiu în care și tații să aibă acces, încă din primele zile după naștere. Potrivit reprezentanților spitalului din Alba Iulia acest spațiu se va adresa întregii familii. Părinții vor putea beneficia de consiliere personalizată și de demonstrații în ceea ce priveşte primul contact, alăptarea, prima baie, schimbatul scutecului și alte informații necesare familiei.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia a făcut apel la toți cei care înțeleg importanța unui astfel de spațiu să voteze acest proiect.

Potrivit regulamentului concursului pentru a acorda votul acestui proiect trebuie să vă înregistrați AICI, pe site-ul concursului. Pentru a avea un vot valid trebuie urmați toți pașii!

Sursa foto: spitalalba.ro