Polițiștii județului Alba l-au reținut pentru 24 de ore și l-au plasat în arest preventiv pe T.I., un cugirean în vârstă de 32 de ani care a provocat în urmă cu aproape două săptămâni un accident mortal, în care și-a pierdut viața un localnic din Tărtăria (comuna Săliștea) în vârstă de 28 de ani.

T.I. este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. După testele efectuate, a reieșit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,50 gr/l alcool pur în sânge!

Astăzi, joi, T.I. urmează să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 24.10.2015, ora 21,08, pe strada Sălişte, din localitatea Tărtăria,  T.I., de 32 de ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba,  în timp ce a condus un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare corespunzătoare pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul acestuia şi a surprins între autoturism şi balustrada unui podeţ un bărbat de 28 ani, din satul Tărtăria, judeţul Alba. Ulterior accidentului, ca urmare a leziunilor suferite,  victima a decedat”, se arată într-un comunicat al Poliției.