Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Alba a anunţat că, având în vedere aglomerările care se creează în perioada estivală la ghişeele de primiri cereri ale serviciului de paşapoarte, programul de lucru va fi prelungit până la data de 15 septembrie. Astfel, demersurile necesare obţinerii paşapoartelor vor putea fi făcute zilnic, inclusiv sâmbăta, între orele 8-14.

“Pe această cale aducem la cunoştinţa cetăţenilor că în data de 15.08.2015 nu se lucrează cu publicul întrucât este o zi liberă legală.

Amintim că taxele pentru eliberarea paşapoartelor se achită la CEC Bank şi sunt în cuantum de 292 lei pentru paşapoartele simple electronice cu valabilitate de 5 ani, 266 lei pentru cele electronice cu valabilitate de 3 ani şi 222 lei pentru paşapoartele simple temporare cu valabilitate de 1 an. De asemenea, îndrumăm persoanele care doresc să aplice pentru obţinerea acestui tip de documente, să achite taxele mai sus menţionate cu o zi înainte întrucât CEC Bank nu lucrează cu publicul în zilele de sâmbătă”, a precizat şeful serviciului de paşapoarte Alba, comisar-şef de poliţie Andrei Draschan.