Artistul și compozitorul Levente Szöcs, maestru sunet din cadrul Teatrului de Păpuși “Prichindel” Alba Iulia, a câștigat  Premiul pentru muzica originală din spectacolul “Universul din lanterna magică” la Festivalul internațional de animație Gulliver Galați, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Anunțul a fost făcut astăzi, de către reprezentanții teatrului albaiulian.

„Îl felicit pe colegul nostru Levente Szöcs pentru obținerea acestui premiu care îi reconfirmă o dată în plus valoarea profesională și artistică. Muzica compusă de el pentru teatrul nostru a fost remarcată de-a lungul timpului de către juriile de specialitate și a altor festivaluri. Premiile obținute de el nu ar fi fost însă posibile fără o intensă muncă de echipă și prin urmare le mulțumesc și să îi felicit în egală măsură pe toți cei implicați în producerea spectacolului Universul din lanterna magică“, a declarat Ioana Bogățan, managerul Teatrului de Păpuși “Prichindel” Alba Iulia.

Echipa spectacolul “Universul din lanterna magică” este formată din: regia – Radu Dinulescu, scenografia – Ioan Pitic, muzica – Levente Szöcs, distribuția: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorţeanu, maestru lumini – Ovidiu Tămășan.

Universul din lanterna magica6.1