Patru tneri din Alba Iulia sunt cercetați de către polițiști, după ce la sfârșitul lunii februarie au fost reclamați că au refuzat să achite contravaloarea consumației la o pensiune din municipiul. Mai mult, cei patru au distrus bunuri în interiorul unității de cazare.

La data de 02.03.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 4 tineri din municipiul Alba Iulia care sunt bănuiţi de comiterea  unor fapte de distrugere şi abuz de încredere, reclamate la data de 25 februarie de către reprezentantul unei pensiuni din Alba Iulia.

În sarcina tinerilor, cu vârste cuprinse între 25 şi 29 de ani, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 24/25.02.2017, s-au cazat în camera unei pensiuni din municipiul Alba Iulia unde au consumat toate băuturile alcoolice din minibar și au distrus bunuri din pensiune, în final refuzând să plătească contravaloarea consumației și a bunurilor distruse. Prejudiciul reclamat de reprezentanţii pensiunii este de 576 lei.

Faţă de cei 4 tinei, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere şi distrugere.