Agenda este obiectul renumit pentru organizare. Se poate spune că, măcar o dată în viață, un om organizat a folosit o agendă sau poate chiar mai multe. Fie că este vorba despre oamenii de afaceri sau nu, o agendă este folositoare oricui. Și, pentru că cei de la Atelierele UNIKA cunosc necesitatea acestui obiect, au reușit să devină cel mai mare producător de agende din piele ecologică și naturală din România. Dacă nu aveați idei despre unde puteți găsi cele mai elegante sau inedite agende, ei bine acum ați aflat.

Publicitate

Iată câteva propuneri!

Agende din Gama Tradiții

Pentru cei care iubesc tradițiile noastre, românești, această gamă de agende este potrivită. Mai ales că ne aflăm în anul centenar, iar tradițiile sunt baza evenimentelor culturale organizate. Aceste agende din Gama Tradiții sunt potrivite atât pentru voi, dar pot oferite și drept cadou. La zi de naștere, onomastică sau la aniversarea prieteniei cu cineva, această agendă poate fi ideea cea mai bună. De la design și până la interior, Gama Tradiții este surprinzător de plăcută. La această gamă, se găsesc mai multe tipuri de agende:

  • De buzunar
  • Datată
  • Combi(datat+nedatat)
  • Săptămânală
  • Planner

Odată ce ați ales tipul de agendă pe care îl doriți, urmează alt pas: individuală sau set? Agendele din Gama Tradiții pot fi achiziționate atât individual cât și la set. Ce presupune setul? El este format din: agendă nedatată/datată, planner şi agendă de buzunar.

Cât privește aspectul, aceste agende sunt inedite. Coperta este buretată, din piele ecologică cu aspect de pânză, cu motive tradiţionale brodate. La interior, găsiți bloc fix, hârtie offset ivoire, tipar 2 culori. Dacă vă întrebați în ce variante de culori se pot produce, aflați că cele disponibile pentru Gama Tradiții sunt: bej, gri, maro, roşu, verde, negru.

Agenda Pocket

Agenda Pocket este ideală pentru cei care merg des la întâlniri de afaceri și nu numai. Dacă sunteți în căutare de agende datate 2019, aceasta nu este deloc idee rea, ba din contră, am putea spune chiar că este multifuncțională. De ce? Pentru că ea dispune de un buzunar pentru documente și un alt buzunar pentru telefon. Acum nu mai e nevoie de alte accesorii pentru documente sau telefon. Tot ce aveți nevoie atunci când vă aflați în deplasare se află în Agenda Pocket. Se putea mai bine de atât?

La exterior, coperta este buretată, din piele naturală de calitate. Variantele de culori disponibile pentru copertă sunt: negru, maro, cognac, bordo, bej.

La interior, se găsește un bloc fix datat, format 16×22 cm, hârtie offset ivoire, cu 344 pagini, tipar 2 culori și hărți policromie.

Etui pix Montana

Dacă agendă aveți, atunci ce mai lipsește? Poate un etui pentru pix. Agenda fără pix nu își poate îndeplini rolul, corect? Așa că trebuie să aveți tot timpul un pix atunci când aveți și o agendă. Și cum nimeni nu vrea să fie pus în situații dificile, unu singur instrument pentru scris nu este de ajuns niciodată. De aceea, etuiul pentru pix Montana are 2 buzunare interioare pentru instrumente de scris și urechi exterioare cu rol de închidere pentru al treilea instrument. În plus, etuiul este realizat din piele natural atât la interior, cât și la exterior.

Așadar, dacă sunteți o fire organizată sau în devenire, este un must-have să aveți oriunde și oricând o agendă și un pix. Toate ideile și planificările nu vor fi uitate, ci păstrate în siguranță. La cât mai multe zile liniștite, fără stres și dureri de cap!