În perioada 07-10 iunie s-a desfășurat la Mangalia, etapa finală a Concursului Național de Judo, copii U-11 (sportivi născuți in 2008-2009). C.S. V.Î.R.F. Alba Iulia, s-a prezentat cu trei sportivi, antrenați de Măcinic Ovidiu și Măcinic Darius: Onacă Daria cat. 36 kg, Bolea Andrei cat. 38 kg, și Gavrilă Andrei cat. 46 kg.

După un meci câștigat, Bolea Andrei a pierdut următoarele terminând competiția pe locul 8. Gavrilă Andrei a câstigat meciurile luptând tot timpul alocat, intrând și în prelungiri (G.S. Gold Score) și a reușit să intre în finală, câștigând merituos medalia de argint.

La feminin, Daria Onacă a defilat efectiv câștigând meciurile înainte de timp, toate cu punctaj maxim (Ippon) și a intrat în finală unde a făcut paradă și a câștigat medalia de aur prin Ippon în 3 secunde. În urma rezultatelor Gavrilă Andrei și Daria Onacă sunt convocați în componența echipelor euroregiunii. Euroregiunea 5 cuprinde judetele Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș Severin, Alba. La masculin echipa lui Gavrilă Andrei a terminat pe locul 5. La feminin după prima victorie, echipa a făcut scor egal, iar tragerea la sorți, efectuată de Alina Dumitru (campioană olimpică) a pus-o de Onacă Daria în poziția de a-și duce echipa spre aur sau bronz. Tensiunea delegațiilor din 5 judete a dispărut odată cu victoria Dariei. În finală fetele au câștigat meci după meci, unde tot o albaiuliancă, Natalia Rus de la C.S. Unirea, a câștigat ultimul meci. Daria Onacă a devenit astfel dublă campioană națională, la individual si echipe.