La restaurant există o etichetă chiar şi atunci când aşezăm tacâmurile pe farfurie, după ce am mâncat. Fără a folosi nici un cuvânt, putem transmite chelnerului să ne adică următorul fel de mâncare, dar putem arăta şi dacă am fost încântaţi de ceea ce ni s-a servit sau nu.

Multă lume a auzit de această etichetă, dar câţi o folosesc? Iată o ilustrare simplă a ceea ce transmiteţi atunci când aşezaţi tacâmurile pe farfurie. Poate vi s-a întâmplat să vi se ia farfuria din faţă, chiar dacă aţi mai fi mâncat ceva. Oare nu i-aţi transmis chelnerului că aţi terminat? 🙂 Evident, presupunem că şi chelnerul cunoaşte acest “cod”.

restaurant

1. Pauză, 2. Gata pentru următorul fel, 3. Excelent, 4. Am terminat, 5. Nu mi-a plăcut

sursa ilustraţie: restaurants.co.za

LEAVE A REPLY