bio-shopMămicile din Alba Iulia și toate persoanele interesate de un regim de viață sănătos pot participa astăzi, de la ora 17.30, la evenimentul: „Alternative sănătoase în alimentația copiilor/părinților”, organizat de magazinul Bio Shop din  Alba Iulia.

Mamele, care vor fi prezente la această acțiune vor avea ocazia să discute despre diversificarea alimentației la copilul mic și despre alimente sănătoase ce pot asigura funcționarea optimă a organismului. De asemenea, vor avea parte și de surprize gustoase.

 

„Am ales să vorbim la acest eveniment despre diversificare, deoarece este important pentru mămici să cunoască modul în care vor introduce în dieta copilului alimente noi.

De asemenea, vom avea ocazia să degustăm câteva bunătăți sănătoase. De exemplu vom gusta o budincă de tapioca, dar și alet preparate care au și avantajul că pot fi realizate în scurt timp. Acest lucru contează deoarece ritmul nostru de viață este tot mai alert”, a explicat Liliana Damian, organizatorul evenimentului.