Bibliobuzul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va fi prezent în data de 31 iunie 2018, în mijlocul copiilor din Alba Iulia pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copiilor.

Publicitate

Derulate sub sloganul campaniei de donații ,,Jucării și cărți pentru copii”, activitățile ce vor avea loc cu acest prilej au ca punct central dorința organizatorilor de a-i implica pe cei mici în proiecte cât mai atractive, proiecte care să-i apropie de carte și de lectură prin intermediul jocului și al bunei dispoziții.

Sărbătoarea copilăriei va debuta joi 31 mai 2018 la ora 10:00 cu preșcolarii de la Grădinița ,,Scufița Roșie” care vor participa la ateliere creative, la lecturi interactive și vor susține o scurtă serbare cu titlul ,,Glasurile copilăriei”. De la ora 11:00 elevii clasei a III-a D de la Școala Gimnazială ,,Vasile Goldiș” vor confecționa felicitări personalizate și vor viziona fragmente din filmul ,,Amintiri din copilărie”, ecranizare a celebrei cărți semnate de Ion Creangă, carte ce poate fi împrumutată și citită integral de la Secția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

De la ora 10:50 copiii din municipiul Alba Iulia vor putea vizita Bibliobuzul, prilej cu care vor avea ocazia să doneze cărți și jucării pentru copiii din județul Alba mai puțin norocoși decât ei.