Supergrupul Pasărea Rock își începe seria concertelor de toamnă la Alba Iulia, cu un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor, joi, în 29 octombrie, de la ora 19.00. Iubitorii muzicii folk și rock din Cetatea Marii Uniri vor avea ocazia să-i vadă pe scenă pe Mircea Baniciu (voce, chitară), Josef Kappl (chitară bass, voce), Ovidiu Lipan (tobe, percuție) și pe Invitații  lor: Sorin Voinea (clape), și Marius Bațu (chitară).

Publicitate

„În această toamnă, Pasărea Rock revine cu un nou single, Fagul și iedera, care va fi cântat în premieră în cadrul concertului dedicat publicului din Alba Iulia. Un cântec nou, dar, într-un anumit sens, vechi de când lumea; de când există dragoste pe pământ, Fagul și iedera reia o temă tradițională despre o poveste de dragoste nefericită, dar supraomenească, care îi transformă pe cei doi iubiți în două ființe care vor trăi de-a pururi îmbrățișate: un fag și o iederă”, au precizat organizatorii concertului, Revolver.

Repertoriul spectacolului Pasărea Rock va include compozițiile originale Pasărea Rock: Praznic năprasnic, Călușandra, Pasărea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua; piese din prima operă rock-simfonic “Meșterul Manole: Pe Argeș în jos, Rugăciune către Domnul și hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu: Hanul ulciorului nesecat, Eșarfă în dar și altele.

Prețul unui bilet este de 60 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru elevi și studenți. Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.