Trei firme de exercițiu de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia au participat la prima ediție a Târgului Internațional al Firmelor de Exercițiu din GYŐR, Ungaria, desfășurat în data de 14 decembrie 2017. Firmele de exerciţiu participante, FRESH EVENT SRL (prof. coordonator Furdui Amalia), WHITE LADY SRL (prof. coordonator Popa Victoria), Happiness SRL (prof. coordonator Cetean Emil) au realizat tranzacţii şi au participat la întâlniri de afaceri cu participanţii altor firme de exerciţiu din Ungaria, Austria, Cehia, Slovenia și România.

Publicitate

În cadrul târgului s-au desfășurat următoarele competiții: cel mai bun expozant străin, cea mai bună firmă, cel mai bun stand, cel mai bun negociator, cel mai bun coordonator, cel mai bun catalog. Activitatea de relații publice desfășurată în cadrul târgului a fost recunoscută de organizatori prin acordarea certificatelor de apreciere tuturor firmelor participante.
Eleva Vinersar Ioana din clasa XI B în calitate de administrator a firmei de exercițiu WHITE LADY SRL a reușit să antreneze membri echipei în activitatea antreprenorială desfășurată în cadrul târgului internațional, obținând premiul pentru cea mai bună coordonare a echipei. Rezultatul obținut demonstrează încă o dată iniţiativa elevilor în demonstrarea competenţelor antreprenoriale dobândite în cadrul disciplinelor de specialitate.
De remarcat preocuparea permanentă a firmelor de la Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian, Alba Iulia privind participarea la târgurile și competițiile internaționale, astfel în cadrul statisticii realizate de Europen-Pen International -Practice Enterprises Network, firmele DA VINCI CAFE SRL (prof.coordonator Beca Felicia), YUME TOURS SRL (prof.coordonator Dincă Cristian), NIRVANA SRL (prof.coordonator Furdui Amalia) au fost nominalizate în cadrul tranzacțiilor internaționale cu rezultate remarcabile.
Susținerea financiară, pentru participarea la aceste evenimente este posibilă și datorită generozității sponsorilor.