Căsuţa cu zâmbete organizează, în această noapte, o nouă acţiune inedită de strângere de fonduri pentru amenajarea unei camere senzoriale pentru copiii de la Asociaţia Proiectul Viziunea Nevăzătorilor. Este vorba despre un bal mascat, care va avea loc la Framm’s, începând cu ora 22.

Acţiunea “Pariu că nu mă recunoşti?” vine după cea numită Gallery Sale, în urma căreia s-au strâns aproape 5.400 de lei.

“Nu te invităm să ne speriem, nici să ne murdărim tricourile cu ruj şi ketchup, te invităm să descoperim creativitatea fiecăruia în a născoci cel mai ingenios costum de bal mascat.

Framm’s din nou ne-a deschis porţile şi ne aşteaptă. Distracţia n-o să fie „la maxim”, o să fie „de poveste”.

Căsuţa cu zâmbete continuă să strângă bani pentru camera senzorială a copiilor de la Proiectul „Viziunea Nevăzătorilor”, iar de data asta o vom face printr-o tombolă. Vrei să ajuţi copilaşii? Iei un bilet de tombolă, 10 lei. Vrei să-i ajuţi şi mai mult? Iei două. Am pregătit premii interesante. Din nou vom dona proiectului toţi banii obţinuţi prin acest eveniment”, au transmis organizatorii.

“Nu ai inspirație pentru costum sau îți lipsește timpul să-ți pregătești unul? Ping şi Pong, dragii de ei, vor da o mână de ajutor celor lipsiţi de inspiraţie, punând la dispoziţie câteva costume şi accesorii. Costumele de carnaval sunt gratuite. Totuși, vom solicita o garanție și vă încurajăm să faceți o donație în schimbul unui costum. Toate veniturile vor fi folosite pentru construcția camerei senzoriale. La Framm’s, sunt ținute pe alese: primul sosit, primul servit! Se reţine o garanţie de 25lei, în caz că indianul sau piratul trebuie să treacă pe la spălătorie după petrecere. Dar fiţi pe pace, şi banii obţinuţi din închirieri tot la copilaşi vor ajunge, Ping şi Pong donându-le încasările”, au completat reprezentanţii Căsuţei cu Zâmbete.

Cum te poţi implica, în cinci paşi 

1. Închirează un costum

Costumele de carnaval sunt gratuite. Totuși, vă încurajăm să faceți o donație în schimbul unui costum. Toate veniturile vor fi folosite pentru construcția camerei senzoriale. La Framm’s, sunt ținute pe alese: primul sosit, primul servit!
Se reţine o garanţie de 25lei, în caz că indianul sau piratul trebuie să treacă pe la spălătorie după petrecere.

2. Donează un costum pentru închiriere

Poate ai un costum pe care l-ai folosit la o petrecere tematică. Nu vrei să-l porți și anul acesta, dar cu siguranță cineva ar fi fericit să fie astfel deghizat. Adu-l la Framm’s și noi ne vom ocupa de închirierea lui. După eveniment, îl vei primi înapoi curățat și călcat!

3. Promovează evenimentul

Pe Facebook, în SMS-uri, în mailuri, prin viu grai. Spune-le prietenilor despre ce se va întâmpla pe 31 octombrie și încurajează-i să se implice.

4. Achiziționează biletele de tombolă.

Un bilet de tombolă costă 10 lei. Mai multe bilete, mai multe șanse de a câștiga premiile surpriză. În plus, banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați cauzei pe care o susținem.

5. Distrează-te

Cine a spus că evenimentele de strângere de fonduri trebuie să fie triste? Cu cât te vei simți mai bine la petrecerea de vineri, cu atât vei fi mai motivat să te implici în proiectele viitoare. Ala că lasă grijile acasă, pune-ți costumul și hai la petrecere!

Citeşte şi: Acţiune caritabilă inedită pentru a începe amenajarea unei camere senzoriale în Alba Iulia

pariu ca nu ma recunosti