Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se alătură campaniei #GivingTuesday alegând să îl susțină pe maratonistul aiudean Levente Polgar, pentru a-și îndeplini visul de a participa la maratonul Arctic Ultra 2018. Astfel, va organiza un târg caritabil, menit să contribuie la adunarea sumei pe care alergătorul trebuie să o depună până la sfârșitul lunii noiembrie.

Levente Polgar este singurul maratonist cu handicap acceptat să participe la Maratonul 6633 Ultra Arctic 2018. Pentru a fi validat în competiție, aiudeanul trebuie să achite, în avans, până la sfârșitul lunii noiembrie, suma de 3.200 £. UAB îi invită pe toți angajații, pe studenții din cadrul universității, dar și pe alți doritori să îl sprijine, printr-o donație personală în obiecte (obiecte mici, simbolice! NU produse alimentare, haine sau electrocasnice!), care vor fi scoase la vânzare, în cadrul unui Târg Caritabil, pentru sume de bani la alegerea fiecăruia. Gestul este unul simbolic.

Strângerea de obiecte donate se face în perioada 23-27 noiembrie (joi, vineri, luni), în intervalul orar 8.00-15.00, în următoarele puncte:
 Librăria UAB (Corp C, parter);
 Departamentul Management-Marketing (Corp B, etajul I)
 Rectorat, etajul I, lângă Sala Senatului.
Marți, 28 noiembrie 2017, în intervalul orar 10.00- 14.00, în holul central al UAB, în cadrul TÂRGULUI CARITABIL, obiectele donate vor putea fi achiziționate, la alegere, de către cei care doresc să sprijine demersul sportivului Levente Polgar prin orice sumă donată. La eveniment va participa și maratonistul Levente Polgar.