Prima seară a Festivalului “Simfonia Focului” s-a dovedit a fi una spectaculoasă, bulgarii de la Enigma Fireworks reuşind să ridice sus “ştacheta” competiţiei.

Numărul celor care au asistat la show-ul din prima seară este greu de estimat, deoarece mulţi albaiulieni au ales să vadă artificiile din şanţuri sau din parcul din faţa Catedralei Reîntregirii. Poate nu au auzit muzica, dar din punctul de vedere al fotografiilor s-ar putea să fi fost o alegere mai bună decât Piaţa Cetăţii. Totuşi, pentru cei care nu au dorit neapărat să facă poze, însă au dorit să vadă “dansul” artificiilor pe muzică, cele mai bune alegeri au fost zona unde este amplasată scena şi Latura de Sud a Cetăţii, unde s-a aflat dealtfel şi juriul.

În această seară sau mâine seară, vă puteţi alege locul unde veţi sta, în funcţie de experienţa pe care vi-o doriţi. Orice loc aţi alege însă, aveţi grijă să ajungeţi la timp, deoarece spectacolul începe fix la ora 22.30 şi ţine doar un sfert de oră.

Află programul şi cum sunt stabiliţi câştigătorii: Artificii ridicate la nivel de artă. Vineri, la Alba Iulia, începe “Simfonia Focului”, un festival unic în România

artificii1 artificii11 artificii10 artificii9 artificii8 artificii7 artificii6 artificii5 artificii4 artificii3 artificii2