Cei mai frumoşi căţei au “stăpânit”, sâmbătă şi duminică, Cetatea Alba Carolina. Fie că s-au dus în şanţurile Cetăţii pentru a urmări competiţia, pentru a admira căţei cum nu văd în fiecare zi sau, pur şi simplu, a se relaxa în weekend, albaiulienii au fost prezenţi în număr mare la “Alba Carolina Cup 2014”.

Pe lăngă probele de concurs, ei au putut urmări multe numere de dresaj canin care au stârnit admiraţie şi s-au “soldat” cu aplauze prelungite.

Totodată, cei interesaţi au putut să cumpere un căţel de rasă sau să adopte un metis. Din nefericire, Târgul de adopţii nu s-a bucurat de succesul dorit de organizatori, dar a reuşit să tragă un semnal de alarmă şi au existat persoane care au spus că vor merge la adăpost pentru a adopta un căţel. Totuşi, poate la ediţiile următoare vom vedea şi mulţi căţei adoptaţi pe loc.

În schimb, Expoziţia Chinologică “Alba Carolina Cup” creşte de la an la an, atât din punctul de vedere al numărului de participanţi, cât şi ca impact între albaiulieni.

În acest an, cel mai frumos câine înscris în competiţie a fost un Samoyed, care a fost desemnat “Supreme Best in Show” şi a câştigat “Alba Carolina Cup 2014”, după ce a fost ales “the best” şi în prima zi a expoziţiei chinologice. El a fost secondat de un Yorkshire Terrier, care a fost desemnat cel mai frumos căţel dintre cei prezentaţi duminică.


catei1 catei2 catei3 catei4 catei5 catei6 catei7 catei8 catei9 catei10 catei11 catei12 catei13 catei14 catei15 catei16 catei17 catei18catei19