Distracția a fost cuvântul de ordine în cea de-a doua seară a Alba Fest 2018. Maratonul muzical a continuat sâmbătă cu Mira, Alina Eremia, What’s Up, Freestay, 3 Sud Est, Smiley și BUG Mafia. Vremea le-a dat emoții organizatorilor, însă nu și publicului. Mii de oameni au ignorat vijelia care s-a abătut asupra Pieții Cetății și s-au bucurat de spectacolul de pe scenă.

Piese mai noi sau mai vechi, toate au fost gustate din plin de cei prezenți la concerte. Publicul a rezistat ore în șir să cânte și să danseze alături de artiști, fără să țină cont nici măcar de rafalele puternice de vânt, care amenințau să desprindă parți din instalația de lumini și sunet ale scenei. Din fericire, până la urmă vremea s-a liniștit, iar spectacolul a decurs fără probleme.

Artiștii și albaiulienii au primit un motiv în plus de sărbătoare, după victoria Simonei Halep, în finala de la Roland Garros. Numele ei a fost scandat în repetate rânduri, Smiley chiar imortalizând momentul, pe care a promis ca i-l va trimite Simonei.

Cea de-a treia și ultim zi a ediției din acest an a Alba Fest îi va aduce pe scena din Piața Cetății pe Inna, Alex Velea, Sore, Antonia, Feli, Paraziții și Carla’s Dreams.