Festivalul Luminii 2015 a fost unul din cele mai frumoase evenimente de acest gen organizate în Cetatea Alba Carolina. Au recunoscut-o atât organizatorii – cercetaşii de la Centrul Local “Axente Sever” Alba Iulia – cât şi cei care au fost doar să admire modul fascinant în care cetatea poate fi transformată cu ajutorul multor gulguţe, “lucruri mici” în parte, dar care împreună au forţa de a crea o atmosferă de vis.

În acest an, cercetaşii le-au propus celor prezenţi să facă şi un schimb de cărţi pe nevăzute, sub sloganul ”Ia o carte, dă o carte”. Iubitorii de lectură au fost îndemnaţi să împacheteze o carte pe care au citit-o, să scrie un mesaj pentru viitorul cititor pe un post-it sau chiar pe ambalaj și să o aducă la festival, sâmbătă seara. Un festival atât de spectaculos nu putea rămâne fără multe “consemnări” prin imagini. Le găsiţi pe Facebook, căutând cu hashtag-ul oficial #FL2015.
Darius Gan a realizat o galerie de fotografii impresionante.

gdo cercetasi gulgute1 gdo cercetasi gulgute2 gdo cercetasi gulgute3 gdo cercetasi gulgute4 gdo cercetasi gulgute5 gdo cercetasi gulgute6 gdo cercetasi gulgute7 gdo cercetasi gulgute8 Mai multe fotografii puteţi vedea AICI.