Târgul de Cariere din Alba Iulia s-a dovedit a fi un succes. La prima ediție a evenimentului au participat 1.000 de persoane, peste 20 de companii și organizații, iar în timpul evenimentului de recrutare s-au depus 650 de CV-uri, cu o medie de 42 de CV-uri la fiecare stand.
VCST Automotive Production Alba este compania participantă care a acceptat cele mai multe CV-uri la standul de la TdC – un număr de 200 de CV-uri depuse în timpul târgului.
Toate companiile participante au declarat că au fost foarte mulțumite de organizarea evenimentului, iar 100% dintre ele ar recomanda Tărgul de Cariere ca soluție de recrutare.
“A fost o primă ediție a Târgului de Cariere Alba Iulia neașteptat de reușită, având în vedere că întotdeauna startul unui astfel de eveniment este uneori mai greoi, primit cu mai multă reticență. Apreciem foarte mult deschiderea companiilor care ne-au ales drept parteneri în procesul de recrutare, dar și candidații au fost la înălțime: au venit pregătiți cu CV-uri și unii dintre ei chiar au fost convocați la interviuri pe loc. Cu siguranță vom continua evenimentul la Alba Iulia, urmând să revenim și în primăvara anului viitor” – Ioana Oros, PR Manager Târgul de Cariere.
Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de recrutare din România și Republica Moldova, cu o vechime de 11 ani pe piață. În această toamnă au avut loc opt evenimente TdC, la Iași, Sibiu, Cluj-Napoca (târg generalist și târg dedicat sectorului IT), Chișinău, Brașov, Târgu-Mureș, Oradea și Alba Iulia.