“Stagiunea cu Skepsis” din acest an a debutat sâmbătă seara cu comedia “Cine-i stăpânul?”. Într-o relaxantă seară caldă de toamnă, circa 200 de spectatori s-au bucurat de o piesă de teatru în genul Comedia dell Arte. Au râs pe săturate cu toţii, indiferent că a fost vorba de copii de 3 ani sau de persoane în vârstă.

Ludmila Cioflică – Colombina, Răzvan Cociobea – Arlechino şi Viorel Cioflică – Pantalone au spus povestea unui negustor bogat, dar avar, care va ajunge să “joace cum îi cântă” servitorii, după ce este victima unei farse pusă la punct cu isteţime de Colombina şi Arlechino.

Spectacolul, la care publicul a avut acces gratuit, a fost primul dintr-o serie de cinci reprezentaţii, programate până la sfârșitul acestui an. Următoarele spectacole vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, iar intrarea se va face pe bază de bilet – 10 lei (preț întreg) și 5 lei (redus pentru elevi, studenți și pensionari). Fondurile obținute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul 2016.

Proiectul a avut ca preambul spectacolul “Farsele din Piaţă” prezentat de trupa Skepsis în cadrul evenimentului Serile Medievale, organizat în luna august.

Următoarele spectacole din cadrul stagiunii vor avea loc în 23 octombrie, 18 noiembrie, 20 noiembrie şi 9 decembrie.

Partenerii proiectului sunt: Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia „Inter-Art”Aiud, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia și Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

skepsis muzeu1 skepsis muzeu2 skepsis muzeu3 skepsis muzeu4 skepsis muzeu5 skepsis muzeu6 skepsis muzeu7 skepsis muzeu8 skepsis muzeu9 skepsis muzeu10 skepsis muzeu11 skepsis muzeu12 skepsis muzeu13 skepsis muzeu15 skepsis muzeu16 skepsis muzeu17 skepsis muzeu18 skepsis muzeu19 skepsis muzeu20 skepsis muzeu21skepsis muzeu22