3gunoiPeste 100 de reprezentanți și simpatizanți ai PSD au participat în această dimineață la o acțiune de protest care a început în fața Primăriei Alba Iulia. „Înarmați” cu pancarte și tomberoane pe care erau lipite mai multe afișe, aceștia au mărșăluit prin zona Centru a municipiului până în fața Consiliului Județean Alba.

Protestatarii și-au arătat în acest mod nemulțumirea față de creșterea tarifelor la colectarea deșeurilor și față de întârzierea cu care au demarat lucrările la groapa de gunoi de la Galda. Aceștia au purtat cu ei o pubelă de gunoi pe care erau inscripționate diferite mesaje:  „De ce să plătim incompetența voastră”, „Dumitrel demisia”, „Dumitrel, ne-ai îngropat în gunoaie”, „Nu vrem să plătim pentru nepăsarea voastră” sau „Incompetența miroase”. La protest au participat și liderii PSD locali: Ioan Dîrzu, Călin Potor, Ioan Florea, Ovidiu Jidveian, Bogdan Medrea şi Daniel Zdrânc.

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, au ieșit în fața instituției pe care o reprezintă și au inițiat o discuție cu protestatarii.

dumi1 2gunoi