Cetatea Alba Carolina se dovedeşte a fi un decor perfect şi pentru prezentările de modă. Cine îşi imagina, în urmă cu câţiva ani, că pe podul din faţa Porţii a III-a a Cetăţii din Alba Iulia va putea fi amplasat un catwalk pe care să fie prezentate colecţiile unora dintre cei mai apreciaţi designeri ai momentului? Acest lucru se întamplă chiar în aceste zile şi este spectaculos!

Fotografiile realizate la Alba Iulia vor face, cu siguranţă, înconjurul ţării şi al lumii modei, deoarece sunt spectaculoase. Singurul neajuns a fost spaţiul limitat disponibil pentru public între Poarta a III-a şi Obelisc. Dat fiind interesul foarte mare iscat de prima prezentare de modă profesionistă în aer liber din Alba Iulia, oamenii au stat atât de înghesuiţi încât cu greu se putea ajunge dintr-o parte în cealaltă a podului, iar mulţi au renunţat să mai vadă prezentările, preferând să stea liniştiţi pe băncile din Piaţa Cetăţii.

Păcat, am spune, deoarece spectacolul a fost unul foarte reuşit, cu momente frumos închegate de modă, muzică şi dans. La fel de frumos va fi şi în această seară, dar vă spunem că dacă vreţi să prindeţi un loc bun de unde să vedeţi show-ul ar fi bine să mergeţi din timp.

Iată programul de astăzi.

12.00  Workshop de fotografie de modă susţinut de Quantuum România

Punct de întâlnire: Poartaa III-a a Cetății Alba Carolina

17.00 Fashionality coffee break -întâlnire cu bloggeri de modă

Gavroche

19.00 Prezentare de modă Iulia ManciuleaTileagă

Podul de lemn al Porții a IV-a a Cetății Alba Carolina

21.00 Gala Feeric/ partea a doua

Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina

Adina Buzatu, Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă, Anamaria Şut, Lany’s

22.00 Minirecital Marius Mihalache şi Crina Matei

Obelisc

ladym.ro

ffd1 ffd2 ffd3 ffd4 ffd5 ffd6 ffd7 ffd8 ffd9 ffd10 ffd11 ffd13 ffd14ffd15

ladym.ro