29 octombrie a fost o zi tare frumoasă pentru zeci de micuți înregistrați la Grădinița cu program prelungit „Dumbrava Minunată”. „Festivalul Toamnei”, cum a fost denumit momentul, a avut două evenimente: Bostaniada și Carnavalul Toamnei.

În prima activitate, copiii, alături de părinți, au realizat o expoziție cu bostani sculptați în tot felul de forme și chipuri, luminând holurile grădiniței. Cei mai hazlii, ingenioşi şi originali dovleci au fost premiați, după care s-a trecut la al doilea episod.

În cadrul Carnavalului Toamnei, copiii s-au mascat în costumele preferate, cu tematică specifică toamnei. Unii s-au „transformat” în fructe, alții în legume, frunze sau copăcei. Au fost prinți, prințese și tot felul de personaje din povești. Spre deliciul copilașilor, Zâna Toamnă şi-a făcut apariţia împreună cu Albă-ca-Zăpada şi au adus cu ele fructe şi multe diplome pentru copii.

Iată câteva fotografii realizate în timpul festivităților, oferite cu bunăvoința conducerii unității de învățământ. O galerie mai ampla de imagini este disponibila pe pagina noastra de Facebook, la acest link.

bostaniada_2015_3 bostaniada_2015_4 bostaniada_2015_5 bostaniada_2015_6 bostaniada_2015_7 bostaniada_2015_8 bostaniada_2015_1 bostaniada_2015_2