În perioada 05-09.02.2018, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba,  au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din casele de tip familial, în cadrul campaniei „Siguranţă pentru Viaţă”.

Publicitate

În perioada 05-09.02.2018, poliţiştii din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Alba Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba împreună cu reprezentanți ai Centrului de Evaluare Prevenire și Consiliere Antidrog Alba,  au desfăşurat activităţi preventive şi de informare a copiilor, tinerilor şi a persoanelor cu dizabilități din Aşezământul Social Sf. Mucenic Ciprian Ocna Mureş şi Aşezământul Social Sf. Serafim de Sarov Războieni.

Activitățile au avut ca scop prevenirea traficului de persoane, prevenirea delicventei juvenile si a victimizării minorilor şi informarea tinerilor privind riscurile la care se supun în cazul consumului de droguri, alcool, tutun sau substanţe stupefiante.

Activitățile au avut un feedback pozitiv, neîntârziind  să apară solicitări de la beneficiari de continuare a activităţilor informativ – preventive în cadrul acestor instituţii.