Noaptea dintre ani va fi marcată cu focuri de artificii în mai multe orașe din județul nostru. Astfel la Revelionul în aer liber sunt invitați albaiulienii, care pot petrece momentul sărbătoresc în Piața Cetății, locuitorii din Sebeș, care sunt așteptați în fața primăriei și blăjenii care se pot bucura de eveniment în Piața 1848.

Spectacolele pirotehnice vor începe la miezul nopții, iar cei prezenți vor primi mai apoi calendare. La Sebeș calendarele vor fi ilustrate cu fotografii semnate de Eduard Schneider.

Pe lângă evenimentul din Piața 1848, la Blaj va fi organizat și Revelionul Pensionarilor, la care s-au înscris 250 de persoane și care va avea loc la Căminul Cultural din Tiur. Pentru vârstnici va fi organiozat  și un mic spectacol pirotehnic.

Este al şaptelea an consecutiv când Primăria Municipiului Blaj organizează un eveniment dedicat în exclusivitate pensionarilor. Plecarea spre Tiur va avea loc sâmbătă seara, de la ora 20.00, din faţa Primăriei Blaj, administraţia locală asigurând şi în acest an deplasarea, dus-întors, la petrecere.