Trupul bărbatului din Sebeş, Ioan Stricatu, dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă cu bicicleta şi nu s-a mai întors, a fost găsit sâmbătă seara, în Petreşti.

Publicitate

“La data de 10.05.2013, ora 21.10, poliţia din Sebeş a fost sesizată de către un tânăr de 21 de ani, din Petreşti, cu privire la faptul că în apropierea locului numit „Pădurea Mare”, pe raza localităţii Petreşti, se află o persoană spânzurată. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că persoana de cedată este S.I., de 45 de ani, din municipiul Sebeş, care era dispărut de la domiciliul său din data de 24.04.2014. Bărbatul era dat în urmărire naţională, iar cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, la domiciliul său a fost găsit un bilet de adio, adresat familiei.

Cadavrul, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii”, se arată într-un comunicat dat astăzi publicităţii de IPJ Alba.