Piaţa Cetăţii din Alba Iulia va găzdui, în această seară, de la ora 21, concertul uneia dintre cele mai mari vedete rock din ultimele patru decenii, Bonnie Tyler.

Bonprix

Vedeta a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre începuturile carierei sale, demarată – la fel ca şi în cazul altor artişti celebri – în localuri. A cântat timp de 7 ani alături de o trupă, înainte de a deveni celebră. Artista spune însă că a fost o perioadă frumoasă, în care şi-a făcut experienţă, muncind din greu şi atunci, precum şi de-a lungul întregii cariere.

Bonnie Tyler a spus că nu a avut timp să viziteze Cetatea Alba Carolina, însă s-a declarat impresionată de ceea ce a văzut din maşină.

Despre concertul din această seară, ea a spus că va cuprinde atât hiturile care au făcut-o celebră, cât şi piese de pe noul album “Rocks and Honey”.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor ’70-’80, a vândut peste 100 de milioane de albume, de-a lungul carierei. La Alba Iulia, ea își va delecta publicul cu piese precum “It’s A Heartache””Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands” într-un show de calibru mondial.

Artista a spus că îşi doreşte ca publicul albaiulian să cânte alături de ea.

În deschidere, de la ora 20.30, va avea loc un concert-cocktail de jazz, swing, boogie-woogie şi soul, susţinut de „3 O’clock”.

Bonprix