Piaţa Cetăţii din Alba Iulia va găzdui, în această seară, de la ora 21, concertul uneia dintre cele mai mari vedete rock din ultimele patru decenii, Bonnie Tyler.

Publicitate

Bonprix

Vedeta a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre începuturile carierei sale, demarată – la fel ca şi în cazul altor artişti celebri – în localuri. A cântat timp de 7 ani alături de o trupă, înainte de a deveni celebră. Artista spune însă că a fost o perioadă frumoasă, în care şi-a făcut experienţă, muncind din greu şi atunci, precum şi de-a lungul întregii cariere.

Bonnie Tyler a spus că nu a avut timp să viziteze Cetatea Alba Carolina, însă s-a declarat impresionată de ceea ce a văzut din maşină.

Despre concertul din această seară, ea a spus că va cuprinde atât hiturile care au făcut-o celebră, cât şi piese de pe noul album “Rocks and Honey”.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor ’70-’80, a vândut peste 100 de milioane de albume, de-a lungul carierei. La Alba Iulia, ea își va delecta publicul cu piese precum “It’s A Heartache””Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands” într-un show de calibru mondial.

Artista a spus că îşi doreşte ca publicul albaiulian să cânte alături de ea.

În deschidere, de la ora 20.30, va avea loc un concert-cocktail de jazz, swing, boogie-woogie şi soul, susţinut de „3 O’clock”.

Bonprix