Vineri, 9 noiembrie, la orele 18.00, iubitorii de pictură și artă plastică mică sunt invitați să participe la vernisajul expoziției artiștilor Noemi Kusztos și Cristian Ianza care va avea loc la Galeria de Artă a Municipiului Alba Iulia.

Publicitate

Cristian Sergiu Ianza,născut pe data de 5 ianuarie, 1958 la Lupeni, este Absolvent al Academiei Naționale de Artă Nicolae Grigorescu, București, secția ceramică, promoția 1985, membru al U.A.P. din România,, membru IAA-AIAP UNESCO, membru BBK-Germania.  Cu toate că este descendentul unei vechi familii italiene din Padova dar având și descendenți de origine germană, Cristian Sergiu Ianza este și rămâne un artist hunedorean pasionat de ceramică și sculptură, recunoscut și apreciat atât în țară cât și peste graniță pentru arta sa.

Membră a Uniunii Artiştilor Plastici Alba, Noemi Amalia Kusztos a participat la numeroase expoziţii şi tabere de creaţie din ţară şi străinătate. Născută la Aiud, pe data de 6 noiembrie 1976, artista a urmat cursurile Universității de Artă Oradea, după ce a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia. Principala ei temă artistică este masca umană.