Concursul pentru ocuparea a 15 posturi de asistent medical la Spitalul Județean Alba s-a dovedit a fi foarte dificil pentru cei 73 de candidaţi care s-au prezentat la proba scrisă. Pe lângă faptul că au putut fi urmăriţi în fiecare moment al examinării de oricine a dorit să asiste la concurs, se pare că şi întrebările au fost foarte dificile.

La proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor 15 posturi de asistent medical la Spitalul Județean Alba, desfăşurată ieri, s-au prezentat 73 de candidați din cei 76 înscriși pentru această probă.

După cum au precizat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Alba, George Şinca, în urma concursului, doar doi candidați au reușit să obțină peste 50 de puncte și au fost declarați admiși, urmând să susțină și proba orală. Restul de 71 de candidați au obținut punctaje cuprinse între 18 și 48 de puncte.

„Dezvoltarea Spitalului Județean și creșterea calității serviciilor oferite publicului ține, într-o foarte mare măsură, și de pregătirea personalului medical care lucrează aici. De când am preluat Spitalul Județean am investit constant în dotări și aparatură, dar și în oameni, facând tot ce a fost cu putință să avem un personal bine pregătit.

E normal să existe nemulțumiri și frustrări de partea celor care nu reușesc   să-și treacă examenele, dar trebuie să știe că noi vrem calitate la Spitalul Județean și oameni bine pregătiți. Felicit pe această cale comisia de examen pentru exigență și imparțialitate și le mulțumesc celor din această comisie pentru ajutorul pe care îl dau la creșterea calității actului medical din Spitalul Județean Alba”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.
Bonprix