Mâine, 12 decembrie, şi vineri, 13 decembrie, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor din România – filala Alba organizează examen de obţinere a gradului principal pentru această categorie a personalului medical specializat.
[box type=”yellow” ]Examenul se va desfăşura la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, după următorul program: 12 decembrie 2013 – examen pentru asistenţii medicali generalişti în sălile de examen A6 şi A9. 13 decembrie 2013 – examen pe specialităţi în sala A6. Accesul în sălile de examen se face între orele 8.30 – 8.45.[/box]
„Candidații vor putea intra în sală pe baza cărții de identitate, a buletinului de identitate sau a pașaportului, aflate în termen de valabilitate. Aceștia trebuie să aibă asupra lor pix de culoare albastră, singura culoare admisă pentru completarea fișei de examinare”, a explicat medicul Cristina Galoș, vicepreședintele comisiei de examen.

 

249 COMMENTS

  1. Title

    […]just beneath, are various absolutely not associated web pages to ours, even so, they are certainly really worth going over[…]

  2. Dupa cat timp trebuie sa ni-i se mareasca salariile daca am luat gradul principal in decembrie 2013 si am dus adeverinta ca am luat examenul de principal la spital la sefa resurse umane?Ce spune legea?

    • Azi e vineri si nu prea mai avem cu cine vorbi, dar saptamana viitoare vom incerca sa obtinem un raspuns pentru dvs. Weekend placut!

LEAVE A REPLY