Mâine, 12 decembrie, şi vineri, 13 decembrie, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor din România – filala Alba organizează examen de obţinere a gradului principal pentru această categorie a personalului medical specializat.
[box type=”yellow” ]Examenul se va desfăşura la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, după următorul program: 12 decembrie 2013 – examen pentru asistenţii medicali generalişti în sălile de examen A6 şi A9. 13 decembrie 2013 – examen pe specialităţi în sala A6. Accesul în sălile de examen se face între orele 8.30 – 8.45.[/box]
„Candidații vor putea intra în sală pe baza cărții de identitate, a buletinului de identitate sau a pașaportului, aflate în termen de valabilitate. Aceștia trebuie să aibă asupra lor pix de culoare albastră, singura culoare admisă pentru completarea fișei de examinare”, a explicat medicul Cristina Galoș, vicepreședintele comisiei de examen.

 

220 COMENTARII

  1. Dupa cat timp trebuie sa ni-i se mareasca salariile daca am luat gradul principal in decembrie 2013 si am dus adeverinta ca am luat examenul de principal la spital la sefa resurse umane?Ce spune legea?

LĂSAȚI UN MESAJ