Lumea muzicii rock poate fi una dură, efervescentă, cu sunetul dat la maximum și cu adevăruri presărate printre rânduri, care uneori reușesc să reducă totul la tăcere.
Cartea ,,It’s so easy…și alte minciuni’’, scrisă de Duff McKagan, basistul legendarei trupe Guns N’ Roses, face lumină în spatele imaginii perfecte de rock star.

Publicitate

Strălucirea scenei și umbrele din spatele acesteia, succes și dependențe, extreme care duc la un moment dat la situații limită sau chiar la sfârșitul întregii povești, uneori chiar a poveștii de viață.
Ajuns într-un astfel de moment, Duff are tăria de a da o nouă direcție propriei existențe, de a se redescoperi și a face din viața sa una care să aibă sens și strălucire chiar și atunci când se privește în oglindă, nu doar când se află în lumina puternică a reflectoarelor.
Autobiografia lui Duff este o confesiune sinceră despre cele mai frumoase momente, dar și despre cele mai grele încercări, despre schimbare și puterea omului de a renaște.
Această carte este scrisă cu autenticitatea unui om care s-a împăcat cu trecutul și este împlinit cu momentul prezent.
O carte de colecție pentru iubitorii muzicii rock, o poveste de viață care inspiră și motivează fiecare cititor, lăsând, nu doar impresia, ci certitudinea că alegerile ne creionează și ne definesc întreaga viață.
Pe site-ul Editurii Casa, cartea are o reducere de 29%.

Articol de Florina Popa Dumșe