Prefectura Alba a anunţat astăzi că, în cursul acestei luni, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple va deschide puncte de lucru în Cîmpeni şi  Aiud.

„Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor intenţionăm să urmăm o procedură similară anului trecut, când am deschis puncte de lucru în teritoriu şi care s-au dovedit a fi de real folos. Punctele de lucru reprezintă sistemul de intermediere a relaţiei dintre solicitanţii de paşapoarte, pe de o parte şi autorităţile publice competente să le emită, pe de altă parte. Rolul autorităţilor este de a facilita accesul persoanelor la serviciile publice corespunzătoare, în special a cetăţenilor care au domiciliul în afara municipiului Alba Iulia, pentru a evita deplasarea acestora în municipiul reşedinţă de judeţ, în vederea solicitării eliberării documentelor de călătorie” a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

Programul de lucru cu publicul la punctele mobile este următorul:

Cîmpeni – începând cu data de 15 Mai 2014, bilunar, între orele 10.00 – 14.00;

Aiudîncepând cu data de 22 Mai, bilunar, între orele 10.00 – 14.00;

“Recomandăm cetăţenilor care doresc să-şi petreacă concediul din sezonul estival în afara ţării, să solicite din timp eliberarea documentelor de călătorie, pentru a evita aglomerarea la ghişeele serviciului”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Alba.

Pentru mai multe informaţii cetăţenii pot suna la nr. de tel. 0258/810.640, între orele 08.30 – 16.30 de luni până vineri.
sursa foto: actelemele.ro