Secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia va fi dotată, după încheierea lucrărilor de reabilitare, cu noptiere, paturi, lămpi pentru noptiere și aparatură medicală, primite prin donație de la Fundaţia „Mission Without Borders” din Sibiu.

Publicitate

3mwbFundația, care în ultimii ani a oferit spitalului albaiulian mai multe elemente de mobilier, de bună calitate, a donat de data aceasta: 35 de noptiere, 7 paturi, două cadre pentru pacienţii care au nevoie de aceste instrumente medicale de sprijin şi mai multe lămpi pentru noptiere.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, Nicoleta Coșarcă, a declarat că mulțumește Fundației MWB pentru sprijinul acordat.

„Avem o relație foarte bună cu Fundaţia <<Mission Without Borders>> din Sibiu și de-a lungul timpului am primit de la aceasta mai multe donații în paturi, saltele, noptiere și aparatură medicală. De fiecare dată transportul, până în curtea spitalului din Alba Iulia, a fost asigurat de către această fundație. Mulțumim pentru tot sprijinul acordat de-a lungul ultimilor ani și sperăm că vom reuși să păstrăm și în continuare această colaborare”, a spus Nicoleta Coșarcă.