Prima ediţie din acest an a Taberei de Chitară organizate de artistul Silvan Sâncel pune la bătaie 14 chitări oferite de SC Hora SA Reghin. Timp de o săptămână, în perioada 13-19 iulie, tinerii care doresc să înveţe acest instrument sau să aprofundeze chitara vor urma cursuri specializate pe mai multe stiluri: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock sau metal.

Cursurile se vor desfășura zilnic după un program bine definit, sub îndrumarea unor profesori și artişti cu experienţă scenică şi didactică, precum Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Silvan Stâncel.

Citeşte şi: Muzica poate defini un destin: chitaristul Silvan Stâncel este și creatorul unui eveniment cultural care care se poate susţine singur –Tabăra de chitară „Acustic live music camp”

 

 

Cei care participă la cursuri sunt încurajaţi să îşi compună propriile piese şi să se exprime prin intermediul muzicii. Cei care vor impresiona cel mai mult prin creaţiile lor vor fi răsplătiţi la finalul acestei tabere cu o chitară nouă oferită de cel mai cunoscut producător de instrumente muzicale din România.

Citeşte şi: Iubitorii de chitară se pot înscrie la cea de-a șaptea ediție a taberei Acustic Live Music Camp

 Sursa foto: Facebook