Anul centenarului aduce pentru compania tagDiv recunoașterea rezultatelor excelente în afacerile întreprinse în domeniul IT. tagDiv este cel mai mare producător de teme pentru WordPress din România, iar de curând a lansat un nou program de pontaj online numit iFlow, care ajută companiile să administreze orele lucrate de angajații lor, într-un mod ușor și rapid.

Gala „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2017″, organizată de către Camera de Comerț și Industrie Alba s-a desfașurat în 15 noiembrie la Alba Iulia, la sala Ballroom din Alba Mall. Ajuns la ediția a XXV-a, Topul Firmelor 2017 a reunit 1751 de agenți economici, din care 47 în domeniul Cercetare, Dezvoltare și High Tech.

tagDiv (Electronista SRL) a fost reprezentată în cadrul evenimentului de cei doi fondatori ai companiei – Radu Oprea și Marius Pădureanu. „Suntem mândri că am participat la gala Topul Județean al Firmelor și că munca noastră este apreciată. Asta ne determină să vrem chiar mai mult ca înainte să depășim nivelul așteptărilor clienților noștri”, a relatat Marius Pădureanu.

„Am ajuns cunoscuți în întreaga lume pentru temele de news pentru WordPress. Premiul acesta vine într-un moment special pentru noi, acum când ne dorim să introducem pe piața din România o nouă aplicație de pontaj, iFlow, construită să ajute administrarea resurselor umane în firme”, a declarat Radu Oprea.  

Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în care compania este premiată de Camera de Comerț și Industrie Alba. Compania tagDiv cu 18 angajați, programatori și web designeri din Alba Iulia este în primii 10 autori de teme de WordPress din lume pe Envato Themeforest Market, și este cel mai mare producător de teme din România cu peste 87.000 de clienți la nivel internațional.

Aplicația de pontaj iFlow este cel mai nou produs creat în 2018 de tinerii programatori din Alba Iulia. Aplicația este momentan gratuită și a fost deja adoptată de sute de companii din principalele orașe din România.

Toate companiile din cadrul galei „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2017″ au fost premiate pe baza rezultatelor economico-financiare din anul 2017. Clasamentul judeţean de firme este analizat şi validat de o comisie a topului de firme, numită de către conducerea Camerei de Comerț și Industrie, la nivelul fiecărui judeţ. Clasamentul validat devine topul judeţean de firme. Informaţiile despre firmele din topul judeţean sunt actuale la momentul validării acestuia.

***
tagDiv (Electronista SRL) este o companie 100% românească fondată în 2010 de Radu Oprea (programator) și Marius Pădureanu (web designer). Cu peste 82.000 de clienți din întreaga lume, tagDiv este lider pe nișa de teme de WordPress pentru blog, știri și magazine de știri în cea mai competitivă piață de software din lume, Envato Market (piață controlată de o companie localizată în Australia). tagDiv, cel mai mare producător de teme de WordPress din România, este în top 10 producători de teme pentru WordPress din Envato Market ca volum de vânzări.

Povestea tagDiv începe cu cei doi prieteni din Alba Iulia care vroiau să dezvolte un controller Arduino. În scurt timp, au înțeles că împreună pot construi teme de WordPress de cea mai bună calitate. A urmat o lungă perioadă de teste și încercări pentru a identifica nevoile specifice bloggerilor și jurnaliștilor pentru mediu online.

În 2013, au lansat primul produs software – Newspaper Theme – care a devenit cea mai apreciată temă de blog, știri și magazine știri pentru WordPress, utilizată de peste 69.000 de bloggeri, jurnaliști și administratori de website din întreaga lume. După aproape un an, tagDiv a lansat al doilea produs – Newsmag Theme, axat pe aceeași nișă, dar care satisface nevoi diferite de design.

În 2018, tagDiv lansat primul software destinat exclusiv clienților români – aplicația de pontaj iFlow. Programul a fost construit conform legislației din România pentru a ajuta managerii companiilor fără departamente de HR să gestioneze timpul de lucru al angajaților. Echipa tagDiv are în acest moment 18 angajați specializați în web developers, web design și customer support. Dezvoltarea aplicației a costat 60.000 de lei și, în acest moment este gratuită pentru companii.