Este weekend-ul îndrăgostiţilor, dar dacă nu aţi făcut nimic special nu-i timpul pierdut! Puteţi să alegeţi o comedie romantică şi să petreceţi seara relaxant. Uite câteva sugestii, câteva filme care au fost lansate anii trecuţi în preajma zilei îndrăgostiţilor.

“Hitch – Consilier în amor”

Este o comedie romantică cu Will Smith. Acesta joacă rolul unui „doctor în aranjarea de întâlniri” care încearcă să îl ajute pe prietenul său, interpretat de Kevin James, să îşi găsească iubirea. În tot acest timp, el se îndrăgosteşte de o jurnalistă specializată în mondenităţi, interpretată de Eva Mendes, care încearcă la rândul ei să descopere identitatea secretă a personajului jucat de Will Smith.

http://www.youtube.com/watch?v=J7U1KungF90

„Nevastă de împrumut/Just Go With It”

Adam Sandler joacă rolul unui chirurg plastician cu reputaţie de playboy care o mituieşte pe asistenta sa (Jennifer Aniston), rugând-o să pretindă că este fosta lui soţie, pentru ca el să poată să justifice minciunile pe care i le-a spus mult mai tinerei sale iubite (Brooklyn Decker).

„Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine’s Day”

Filmul prezintă poveştile mai multor cupluri şi persoane singure din Los Angeles care încearcă să facă faţă presiunii exercitate de aşteptările pe care le au pentru Sfântul Valentin. Din distribuţie fac parte Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jamie Fox, Bradley Cooper şi Julia Roberts.

„Muzica şi versurile/ Music and Lyrics”

Comedia spune povestea unui star pop din anii ’80, ratat (Hugh Grant), care apelează la ajutorul unei femei foarte vorbăreţe (Drew Barrymore) cu scopul de a compune împreună, în doar două zile, o piesă de succes pentru generaţia tânără.

Dacă preferi ceva clasic poți alege din filmele romantice deja consacrate:

Casablanca (Humphrey Bogart, Ingrid Bergman)

Gone with the Wind (Clark Gable, Vivien Leigh)

Breakfast at Tiffany’s  (Audrey Hepburn, George Peppard)

Acestea sunt printre cele mai bine cotate filme romantice. Spune-ne dacă ai alte preferințe.