Încă 1.500 de lei au fost strânşi de Căsuța cu zâmbete în urma unei acţiuni caritabile care a inclus şi multă distracţie. Toţi banii vor fi donaţi către Asociaţia “Proiectul Viziunea Nevăzătorilor” pentru amenajarea unei camere senzoriale pentru copiii cu dizabilități multiple.

Vineri, 31 octombrie, de la ora 22, la Framm’s, voluntarii au organizat un bal mascat unde veniturile au fost donate organizației  „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”.framms pariu2

Pariu că nu mă recunoști”, pentru că așa s-a numit evenimentul, a fost o provocare unde cei prezenți au trebuit să-și găsească măști cât mai inedite. „Am vrut să organizăm un eveniment diferit de Halloween, unde participanții sunt încurajați de obicei să fie îmbrăcați cât mai înfricoșător. Noi le-am propus să se deghizeze cât mai original, pentru că scopul nostru nu a fost să speriem pe cineva, ci să avem o seară în care ne simțim bine și ajutăm copiii mai puțin norocoși decât noi”, au spus organizatorii. S-au acordat premii pentru cele mai bune trei costume, iar pe podium au fost Lois Lane și Clark Kent, eroii filmului „Superman”, Pocahontas și pirățica din Caraibe.

Cei prezenți au putut cumpăra bilete de tombolă în valoare de 10 lei fiecare, toți banii fiind apoi donați. În joc au fost 30 de premii din cele mai diverse: de la accesorii lucrate de mână, la un platou plin cu eclere proaspăt scoase din cuptor, zboruri în tandem cu parapanta sau produse sport. Mai mult, Ping și Pong, agenția pentru evenimente pentru copii din Alba Iulia, a pus la dispoziție o colecție variată de costume, iar cei care au ales unul dintre ele au fost încurajați să facă o donație în schimbul lor.

În urma acestei activități s-au strâns peste 1.500 de lei, bani care îi aduc pe cei de la „Căsuța cu zâmbete” mai aproape de visul lor de a construi o cameră senzorială pentru copiii cu dizabilități multiple. Socotind și încasările de la „Gallery Sale”, evenimentul din 11 octombrie 2014, voluntarii au strâns aproape 20% din suma necesară acestui proiect. „Ne dorim ca, în câțiva ani, și acei copii să se poată bucura de o petrecere ca cea pe care am avut-o noi vineri seară”, au încheiat organizatorii.

Citeşte şi: În această noapte, la Framm’s puteţi să vă costumaţi şi să vă distraţi pentru copilaşi. Iată cum!

framms pariu