Cinefilii se pot bucura, duminică și luni, de mai multe vizionări în aer liber programate în Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina, cu începere de la ora 21.30. Acţiunea se suprapune peste un eveniment astrologic- „Super Luna ”. Practic acest fenomen, de lună la perigeu presupune plasarea satelitului natural al Pământului la cea mai mică distanță, în moment de lună plină, când poate fi observat foarte bine.

Afis-caravana-filmeSpectatorii vor putea urmări, atât Luna în toată splendoarea ei cât și cele mai bune scurtmetraje prezentate în Festivalul de Film NexT, producții naționale și internaționale, reunite în două programe speciale.

Astfel duminică, 10 august, este seara filmului scurt românesc, unde vor fi prezentate cinci pelicule dintre care prima va fi o comedie. Seara de luni este dedicată filmului muzical cu șapte filme de dragoste, unde poveștile sunt dominate de culoare și ritm.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Alba Iulia, iar intrarea este liberă la toate proiecțiile de la Palatul Principilor.

Sursa foto: moonmentum.com